Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

3 db-os spot keret szett GU10 foglalattal , fehér , ECO RANGE , SAPERETA-E , 74046

3 db-os spot keret szett GU10 foglalattal , fehér , ECO RANGE , SAPERETA-E , 74046
EGLO ECO RANGE GU10 foglalatú fali lámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO SAPERETA-E 74046 egy praktikus, modern megjelenésű 3 db-os spot keret szett, amely GU10 foglalattal van ellátva, így kiváló választás a LED-es világításhoz. A szett részeként három darab fehér színű spotlámpa keret található, amely egyszerű, minimalista megjelenésével könnyen beilleszthető különféle enteriőrökbe. A GU10 foglalat lehetőséget ad arra, hogy kompatibilis, energiatakarékos LED fényforrásokat használj, ami gazdaságos és hosszú távon is költséghatékony megoldást nyújt.


Főbb tulajdonságok:

  • 3 db-os spot keret szett: A szett három darab spotlámpa keretet tartalmaz, amelyek ideálisak mennyezeti vagy fali beépítéshez. Ez a több elemből álló készlet lehetővé teszi, hogy több világítási pontot hozz létre egyetlen rendszer segítségével, például konyhában, nappaliban vagy folyosón.
  • GU10 foglalat: A lámpatestek GU10 foglalattal rendelkeznek, amelyekbe GU10-es LED fényforrásokat helyezhetsz. A GU10 izzók könnyen cserélhetők és energiatakarékos megoldást kínálnak. A GU10 foglalatba illeszthető LED izzók különböző fényerővel és színhőmérséklettel kaphatók, így személyre szabhatod a világítás minőségét és hangulatát.
  • Fehér szín: A keretek fehér színűek, ami letisztult, modern megjelenést biztosít, és könnyen beleillik a különböző stílusú belső terekbe. A fehér szín kiválóan passzol a minimalista dizájnokhoz, és jól illik olyan terekbe, ahol a diszkrét, de mégis hatékony világítás a cél.
  • ECO RANGE: Az ECO RANGE sorozat részeként a spot keret szett a fenntarthatóságot és az energiahatékonyságot helyezi előtérbe. Az ECO RANGE termékek célja, hogy csökkentsék az energiafogyasztást és minimalizálják a környezeti terhelést, így gazdaságos választást nyújtanak.


Előnyök:

Többféle elhelyezési lehetőség: A 3 db-os szett lehetőséget biztosít arra, hogy több világítási pontot hozz létre, ami különösen előnyös nagyobb helyiségekben, ahol egyenletes megvilágítást szeretnél. Például a konyhában használhatod a munkaterület megvilágítására, míg a nappaliban hangulatos fényforrásként szolgálhat.

Egyszerű dizájn: A fehér szín és a minimalista kialakítás bármilyen modern vagy klasszikus stílusú helyiségbe illeszkedik. A lámpatestek diszkréten beépíthetők a mennyezetbe, így nem vonják el a figyelmet, mégis elegáns és hatékony világítást biztosítanak.

Energiatakarékos LED kompatibilitás: A GU10 foglalat lehetővé teszi LED izzók használatát, amelyek energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. Ezzel csökkentheted a villanyszámlát, és hosszú távon is környezetbarát megoldást választasz.

Rugalmas világítási megoldás: A spotlámpák különböző irányokba állíthatók, így fókuszálhatod a fényt a kívánt helyekre, vagy egyenletesen eloszthatod a helyiségben. Ez rugalmas megvilágítást biztosít, amely alkalmazkodik az adott helyiség igényeihez.


Alkalmazási területek:

Konyha: A három spotlámpa ideális választás a konyhai munkaterületek megvilágítására, például a pult fölé vagy a szekrények alá. A GU10 LED izzókkal precíz, fókuszált fényt biztosíthatsz, amely segít a főzésnél és az ételkészítésnél.

Nappali: A nappaliban alkalmazva ezek a spotlámpák kiválóan alkalmasak arra, hogy hangulatos, indirekt világítást hozzanak létre, vagy kiemeljenek bizonyos bútordarabokat vagy műalkotásokat.

Fürdőszoba: A spotlámpák kiválóan alkalmasak fürdőszobákba is, ahol kisebb területeken célzott megvilágításra van szükség. A fehér szín és a diszkrét kialakítás jól illeszkedik a modern fürdőszobai dizájnokhoz.

Folyosó: Folyosókra vagy előterekbe is remek választás, ahol több fényforrással biztosíthatod a megfelelő megvilágítást, anélkül hogy túl sok helyet foglalna el a mennyezeten.

Általános információk
Foglalat típusa GU10
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Méret
Átmérő (mm) 90
Mélység (mm) 85
Kivágás mérete (mm) 70
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér
Forma Kerek
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Mennyezeti
Rendelési információk
Termék tartalma 3 db spot keret GU10 foglalattal
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74046
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 3,290Ft
  • Nettó ár: 2,591Ft

Címkék: spot, szett, gu10