Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED panel , süllyesztett , 6W , kerek , fehér , 11.7 cm , meleg fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , IDUN-E , 74103

Új LED panel , süllyesztett , 6W , kerek , fehér , 11.7 cm , meleg fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , IDUN-E , 74103
EGLO ECO RANGE 6W meleg fehér süllyesztett mennyezeti lámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO ECO RANGE IDUN-E 74103 egy süllyesztett mennyezeti LED panel, amelyet modern dizájnnal és energiatakarékos technológiával alkottak meg, hogy funkcionális, mégis esztétikus világítást nyújtson. A 6W-os teljesítmény és 630 lumenes fényáram megfelelő megvilágítást biztosít olyan helyiségekben, ahol egyenletes és kellemes világításra van szükség.


Főbb jellemzők:

  • Teljesítmény és fényerő: A 6 wattos LED panel alacsony energiafogyasztás mellett is nagy teljesítményt nyújt, 630 lumen fényárammal. Ez elég erős fényt biztosít kisebb és közepes méretű helyiségek megvilágításához, mint például folyosók, fürdőszobák, konyhák, vagy akár nappalik.
  • Meleg fehér fény: A lámpa meleg fehér fényt bocsát ki, melynek színhőmérséklete 2700-3000K. Ez a kellemes, otthonos világítás nyugtató hatású, és ideális olyan helyiségekbe, ahol pihenni vagy kikapcsolódni szeretnél, például hálószobákba vagy nappalikba.
  • Kompakt méret: Az IDUN-E 74103 panel átmérője 11.7 cm, amely elegáns és visszafogott megjelenést biztosít, anélkül hogy dominálná a helyiséget. Kompakt mérete miatt ideális kisebb helyekre is, ahol minimális hely áll rendelkezésre a világítótestek számára.
  • Anyag és megjelenés: A lámpa fehér műanyag borítása egyszerű, modern stílusú, ami könnyen beilleszthető bármilyen beltéri dizájnba. A műanyag könnyű anyag, ami megkönnyíti a felszerelést, ugyanakkor ellenálló, tartós megoldást biztosít.
  • Süllyesztett kialakítás: A panel süllyesztett kivitelű, amely elegánsan simul a mennyezethez, biztosítva, hogy a lámpatest diszkrét és esztétikus legyen. Ez a letisztult megjelenés különösen népszerű a modern otthonokban és irodákban.


Felhasználási területek:

Ez a LED panel tökéletes választás olyan beltéri helyiségek világításához, ahol egyenletes, nem vakító fényre van szükség. Alkalmazható a lakások különböző részeiben, irodákban, illetve közlekedő terekben, ahol kompakt és hatékony világítótestekre van szükség.

Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Teljesítmény (W vagy W/méter) 6
Világítástechnikai adatok
Szín Meleg fehér
Színhőmérséklet (Kelvin) - megközelítő adat 3000
Fényáram (lumen vagy lm/m) 630
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 105
Méret
Átmérő (mm) 117
Magasság (mm) 31
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér
Forma Kerek
Konstrukció és anyag műanyag
Működési hőmérséklet tartomány (C°) -20…+40 °C
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Süllyesztett
Lámpatípus Fali, Mennyezeti
Stílus Modern
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74103
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 2,690Ft
  • Nettó ár: 2,118Ft

Címkék: LED lámpa, mennyezeti, EGLO, ECO RANGE, IDUN-E, 6W, meleg fehér