Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

Függesztő szett , por -és páramentes LED lámpákhoz , 2 x 150 cm , EGLO , 901537

Új Függesztő szett , por -és páramentes LED lámpákhoz , 2 x 150 cm , EGLO , 901537
EGLO függesztő szett


Az EGLO 901537 függesztő szettet por- és páramentes LED lámpákhoz tervezték, lehetővé téve azok biztonságos és stabil függesztését. A termék kiválóan alkalmas olyan világítási megoldásokhoz, ahol szükség van a lámpatestek rugalmas, mennyezetről való függesztésére, például ipari vagy kereskedelmi környezetekben. A következő jellemzők kiemelik a termék előnyeit:


Főbb tulajdonságok:

Kompatibilitás: A függesztő szett különösen por- és páramentes LED lámpákhoz lett kialakítva, mint például az IP65 besorolású armatúrákhoz. Ez azt jelenti, hogy a szett kompatibilis a kültéri és ipari környezetekben használt, nedvességgel és porral szemben ellenálló lámpatestekkel.

Hosszúság: A szettben található függesztőkábelek 150 cm hosszúak, így elegendő távolságot biztosítanak a mennyezet és a lámpatest között. Ez rugalmasságot ad a lámpák magasságának beállításában, biztosítva, hogy a fény optimálisan legyen elhelyezve a megvilágítandó terület felett.

Tartósság: A függesztő szett masszív és tartós anyagból készült, amely biztonságosan megtartja a LED lámpákat hosszú távon. Ez különösen fontos ipari környezetekben, ahol a lámpák állandó használatnak vannak kitéve.

Egyszerű telepítés: A szett egyszerűen és gyorsan felszerelhető, így időt és erőfeszítést takarít meg a lámpák telepítése során. A telepítési folyamat nem igényel különösebb szaktudást.

Kettős függesztés: A két függesztési pont egyenletes súlyelosztást biztosít, ami stabilabbá teszi a lámpát, és minimalizálja a kilengés vagy elmozdulás esélyét.


Felhasználási területek:

Ez a függesztő szett ideális ipari létesítményekben, műhelyekben, raktárakban vagy garázsokban történő használatra, ahol a lámpákat a mennyezetről kell függeszteni, de meg kell tartani a por- és páramentesség előnyeit. Emellett alkalmazható kereskedelmi terekben, például üzletekben vagy bemutatótermekben, ahol fontos a lámpák pontos magassági beállítása.

Általános információk
Jótállás időtartama (év) 2 év
Méret
Hosszúság (mm) 1500
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Ezüst
Konstrukció és anyag Acél
Környezetállóság (IP kategória) IP65
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri/kültéri
Felhasználás helye (elsődleges) Garázs/műhely
Felhasználás helye (másodlagos) Csarnok
Szerelhetőség Függesztett
Rendelési információk
Termék tartalma 2 db-os szett
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-901537
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 2,990Ft
  • Nettó ár: 2,354Ft

Címkék: 150 cm, függesztő szett