Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED lámpa , mennyezeti , 11W , fekete , természetes fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , DESTRO-E , 74076

LED lámpa , mennyezeti , 11W , fekete , természetes fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , DESTRO-E , 74076
EGLO ECO RANGE 11W természetes fehér mennyezeti lámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO DESTRO-E 74076 egy modern, mennyezeti LED lámpa, amelyet a fekete szín és a letisztult, minimalista design jellemez. Ez a 11 wattos lámpa 1600 lumenes fényáramot biztosít, ami megfelelő fényerőt kínál kisebb helyiségek megvilágításához. A lámpa **természetes fehér fényt** bocsát ki, ami ideális olyan helyiségekbe, ahol fontos a tiszta, kellemes és semleges megvilágítás, például nappalikban, irodákban vagy konyhákban. A DESTRO-E az ECO RANGE sorozat része, amelyet az energiahatékonyságra és a környezetbarát megoldásokra összpontosítva terveztek.


Főbb tulajdonságok:

Teljesítmény és fényáram: A 11 wattos teljesítményhez 1600 lumen fényáram társul, amely kielégítő megvilágítást nyújt kisebb és közepes méretű helyiségekben.

Természetes fehér fény (4000K): A természetes fehér színhőmérséklet semleges megvilágítást biztosít, ami nem torzítja a színeket, és kellemes a szemnek. Ez a színhőmérséklet ideális általános világításhoz.

Anyag és design: A lámpa teste műanyagból készült, ami tartós és könnyen karbantartható anyag. A fekete szín elegáns megjelenést biztosít, amely jól illeszkedik modern vagy minimalista enteriőrökbe.

ECO RANGE: Az EGLO ECO RANGE termékcsalád részeként a lámpa nagy hangsúlyt fektet az energiahatékonyságra. Az alacsony energiafogyasztású LED technológia hosszú élettartamot és költséghatékony működést garantál.


Előnyök:

Energiahatékonyság: Az alacsony, 11 wattos energiafogyasztásnak köszönhetően a lámpa gazdaságos megoldást kínál, miközben erős fényt biztosít. A LED technológia kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos izzók, így hozzájárul az alacsonyabb villanyszámlákhoz és a fenntarthatóbb életmódhoz.

Hosszú élettartam: A LED lámpák jellemzően hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos izzók, így kevesebb karbantartást és cserét igényelnek.

Egyszerű design: A modern, minimalista fekete megjelenésnek köszönhetően a lámpa diszkréten illeszkedik a különböző belső terekbe, anélkül, hogy elvonná a figyelmet a szoba más elemeiről.


Alkalmazási területek:

Nappalik és hálószobák: A lámpa természetes fehér fénye kellemes, otthonos légkört teremt.

Irodák és munkahelyek: A semleges fény segít fenntartani a koncentrációt és kellemes munkakörnyezetet biztosít.

Konyhák, étkezők: Az erős, de nem vakító fény kiváló megvilágítást nyújt a főzési és étkezési területeken.


Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Teljesítmény (W vagy W/méter) 11
Világítástechnikai adatok
Szín Természetes fehér
Színhőmérséklet (Kelvin) - megközelítő adat 4000
Fényáram (lumen vagy lm/m) 1600
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 145
Méret
Szélesség (mm) 355
Hosszúság (mm) 370
Magasság (mm) 100
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete
Konstrukció és anyag műanyag
Működési hőmérséklet tartomány (C°) -20…+40 °C
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Mennyezeti
Stílus Modern
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74076
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 12,990Ft
  • Nettó ár: 10,228Ft

Címkék: LED lámpa, mennyezeti, 11w, természetes fehér