Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED lámpatest , 38W , 149 cm , CCT , kompakt armatúra , por- és páravédett , ammónia védett , IK08 , IP69K , EGLO , 901565

Új LED lámpatest , 38W , 149 cm , CCT , kompakt armatúra , por- és páravédett , ammónia védett , IK08 , IP69K , EGLO , 901565
IP69K por -és páravédett ammónia védett kompakt IK08 EGLO LED lámpatest


Az EGLO 901565 LED lámpatest egy innovatív, nagy teljesítményű világítási megoldás, amelyet kifejezetten olyan ipari és mezőgazdasági környezetekbe terveztek, ahol rendkívül magas a páratartalom, a por, valamint különféle vegyszerek, például ammónia vannak jelen. Ez a lámpatest 38 wattos teljesítménnyel, 6600 lumen fényárammal, CCT állítható fényhőmérséklettel, kompakt kialakítással, valamint kiváló védelmi jellemzőkkel rendelkezik, beleértve az IP69K és IK08 besorolásokat. 


Főbb tulajdonságok:

Teljesítmény és fényáram: A 38 wattos teljesítményhez 6600 lumen fényáram társul, amely nagy fényerejű megvilágítást biztosít. Ideális olyan terek számára, ahol erős és egyenletes fény szükséges, például mezőgazdasági létesítményekben, istállókban vagy ipari gyártósoroknál.

Hosszúság: A lámpatest 149 cm hosszú, kompakt armatúrával rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagyobb területek egyenletes megvilágítását. 

CCT (Correlated Color Temperature): Az állítható színhőmérséklet (CCT) funkció lehetővé teszi a fény színének beállítását, hogy a felhasználó igényei szerint válasszon a különböző fényhőmérsékletek közül. Ez különösen hasznos, ha eltérő munkakörnyezetekben vagy napszakokban van szükség különféle megvilágítási feltételekre.

Por- és páravédelem (IP69K): Az IP69K védelem az egyik legmagasabb szintű por- és vízállósági besorolás, amely lehetővé teszi a lámpatest számára, hogy teljes mértékben ellenálljon a por behatolásának és akár nagy nyomású, forró vízsugárral történő tisztításnak is. Ez ideális választássá teszi olyan helyeken, ahol rendszeresen intenzív tisztításra van szükség, például élelmiszerfeldolgozó üzemekben vagy autómosókban.

Ammónia-védelem: A lámpatest ellenáll az ammónia hatásainak, amely különösen fontos mezőgazdasági környezetekben, például állattartó létesítményekben, ahol a levegőben ammónia van jelen. Ez garantálja, hogy a lámpatest hosszú ideig működőképes marad olyan környezetekben, ahol más világítótestek gyorsabban károsodnának.

Ütésállóság (IK08): Az IK08 ütésállósági besorolás biztosítja, hogy a lámpatest védett legyen a mechanikai behatásokkal szemben. Ez különösen fontos ipari környezetekben, ahol a lámpák fizikai ütéseknek lehetnek kitéve.

Kompakt armatúra: A lámpatest kompakt kialakítású, ami lehetővé teszi a könnyű telepítést szűk helyeken is, miközben elegendő fényt biztosít a munkaterületek megvilágításához.


Előnyök:

Energiahatékonyság: A LED technológia alacsony energiafogyasztást és hosszú élettartamot biztosít, így költséghatékony megoldást nyújt. A 24 wattos teljesítmény magas fényárammal párosul, ami kiváló energiahatékonyságot eredményez.

Magas szintű védelem: Az IP69K és IK08 védelmi besorolás, valamint az ammónia-állóság biztosítja, hogy a lámpatest hosszú élettartamú legyen még a legnehezebb körülmények között is, például nedves, poros, vegyszeres és mechanikailag megterhelő környezetekben.

Rugalmas alkalmazás a CCT funkciónak köszönhetően: Az állítható színhőmérséklet lehetőséget ad arra, hogy a világítás a különböző tevékenységekhez és környezeti feltételekhez igazodjon, növelve a komfortérzetet és a hatékonyságot.

Tartós kialakítás: A lámpatestet úgy tervezték, hogy ellenálljon az extrém körülményeknek, és hosszan tartó, megbízható világítást biztosítson.


Alkalmazási területek:

Mezőgazdasági létesítmények: Istállók, baromfitelepek, sertéstelepek, ahol az ammónia jelenléte és a párás, koszos környezet fokozott védelmet igényel.

Élelmiszerfeldolgozó üzemek: IP69K védelem révén könnyen tisztítható nagy nyomású vízzel, így megfelel a higiéniai követelményeknek.

Ipari létesítmények: Gyártósorok, ahol fontos a por- és ütésálló világítás.

Autómosók, tisztítószalonok: Magas páratartalmú és vegyszeres környezetben is tartósan működik.

Általános információk
Jótállás időtartama (év) 3 év
Várható élettartam (óra) 20000
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Működési feszültség tartomány (V) 230
Frekvencia (Hz) 50
Teljesítmény (W vagy W/méter) 38
Világítástechnikai adatok
Beépített LED típus SMD
Szín CCT
Fényáram (lumen vagy lm/m) 6600
Sugárzási szög (°) 120
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 174
Színvisszaadás (CRI) >80
Méret
Szélesség (mm) 80
Hosszúság (mm) 1490
Magasság (mm) 85
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér
Forma Letisztúlt ipari formatervezés
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória) IP69
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri/kültéri
Felhasználás helye (elsődleges) Mezőgazdaság
Felhasználás helye (másodlagos) Csarnok
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Mennyezeti
Speciális tulajdonságok
Szín állíthatóság fehér színre (CCT) Igen
Alkalmazás Mezőgazdaságban, húsüzemekben
Egyéb Ammónia álló, IK08
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: EGLO-901565
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 34,990Ft
  • Nettó ár: 27,551Ft

Címkék: LED lámpatest, 38 Watt, 149 cm, IP69K, CCT, ammónia álló, IK08