Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED lámpatest , 38W , 149 cm , természetes fehér , kompakt armatúra , por- és páravédett , vészvilágító meghajtóval , IP65 , EGLO , 901779

LED lámpatest , 38W , 149 cm , természetes fehér , kompakt armatúra , por- és páravédett , vészvilágító meghajtóval , IP65 , EGLO , 901779

IP65 - por- és páravédett, vízvédett kompakt SMD LED lámpatest vészvilágító meghajtóval, mely EGLO LED fényforrás és armatúra egyben


Az EGLO 901779 LED lámpatest egy 38 wattos, 149 cm hosszú, 6400 lumenes fényáramot biztosító, természetes fehér fényű világítási megoldás, amelyet kifejezetten ipari, kereskedelmi vagy akár lakossági használatra terveztek. A lámpatest különleges tulajdonsága, hogy beépített vészvilágító meghajtóval rendelkezik, amely akár 3 órán keresztül képes biztosítani a fénykibocsátást áramszünet esetén is. Ezen felül IP65 por- és páravédettséggel, valamint IK08 ütésállósággal rendelkezik, amely garantálja a tartósságot és megbízhatóságot még a legnehezebb körülmények között is.


Főbb tulajdonságok:

  • Teljesítmény és fényáram: A 38 wattos teljesítményhez 6400 lumen fényáram társul, amely kiváló fényerőt biztosít. Ideális olyan helyeken, ahol erős és egyenletes megvilágításra van szükség, mint például raktárakban, parkolókban vagy gyártócsarnokokban.
  • Hosszúság: A lámpatest 149 cm hosszú, ami elegendő ahhoz, hogy nagyobb területeket is megfelelően megvilágítson. Kompakt kialakítása miatt könnyen telepíthető különböző típusú környezetekben.
  • Fény színhőmérséklete: A természetes fehér fény (4000K) semleges és tiszta megvilágítást biztosít, ami ideális olyan helyeken, ahol fontos a jó láthatóság és a szemkímélő világítás. Ez a színhőmérséklet különösen alkalmas munkaterületekhez és ipari környezetekhez.
  • Vészvilágító meghajtó: A lámpatest beépített vészvilágító meghajtóval rendelkezik, amely áramszünet esetén akár 3 órán keresztül is képes világítani. Ez rendkívül hasznos biztonsági funkció, mivel biztosítja a szükséges megvilágítást vészhelyzetben vagy áramkimaradás esetén.
  • Por- és páravédelem (IP65): Az IP65 besorolás garantálja, hogy a lámpatest teljesen védett a por behatolása ellen, valamint ellenáll a vízsugárnak is, így kültéri és nedves környezetekben is biztonságosan használható.
  • Ütésállóság (IK08): Az IK08 besorolás azt jelzi, hogy a lámpatest ellenáll az erős mechanikai behatásoknak és fizikai ütéseknek. Ez különösen előnyös ipari környezetekben, ahol a lámpatestek fizikai igénybevételnek vannak kitéve.


Előnyök:

Biztonságos világítás vészhelyzetben: A beépített vészvilágító meghajtó lehetővé teszi, hogy a lámpatest áramszünet esetén is működjön, így biztonságos világítást biztosít akár 3 órán keresztül. Ez kritikus lehet olyan helyeken, ahol elengedhetetlen a folyamatos világítás, például evakuálási útvonalak vagy veszélyes munkaterületek.

Energiahatékonyság: A LED technológia alacsony energiafogyasztást garantál, miközben magas fényerőt nyújt. Ez költséghatékony megoldást jelent hosszú távon, különösen nagyobb létesítmények esetében, ahol sok lámpatest szükséges.

Hosszú élettartam és tartósság: Az IP65 és IK08 védelmi besorolások biztosítják, hogy a lámpatest megbízhatóan működjön poros, nedves és fizikai igénybevételnek kitett környezetekben is, hosszú élettartammal párosulva.

Kompakt és rugalmas kialakítás: A lámpatest kompakt méretének és robusztus felépítésének köszönhetően könnyen telepíthető különböző környezetekben, legyen szó ipari létesítményekről, garázsokról, raktárakról vagy kültéri helyszínekről.


Alkalmazási területek:

  • Ipari létesítmények: Gyártócsarnokok, raktárak, logisztikai központok, ahol a megbízható világítás és a vészvilágítás is fontos szempont.
  • Kültéri alkalmazások: Parkolók, garázsok, tárolók, ahol por- és vízvédelemre, valamint ütésállóságra van szükség.
  • Vészhelyzeti világítás: Kórházak, iskolák, irodák és egyéb nyilvános helyek, ahol áramszünet esetén is biztosítani kell a megfelelő megvilágítást.
  • Párás és nedves környezetek: Olyan területek, ahol magas a páratartalom vagy rendszeresen nedvességnek van kitéve a lámpatest, például fürdők, mosókonyhák, vagy kültéri helyszínek.

Általános információk
Jótállás időtartama (év) 3 év
Várható élettartam (óra) 20000
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Működési feszültség tartomány (V) 230
Frekvencia (Hz) 50
Teljesítmény (W vagy W/méter) 38
Világítástechnikai adatok
Szín Természetes fehér
Színhőmérséklet (Kelvin) - megközelítő adat 4000
Fényáram (lumen vagy lm/m) 6400
Sugárzási szög (°) 120
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 168
Színvisszaadás (CRI) >80
Méret
Szélesség (mm) 85
Hosszúság (mm) 1490
Magasság (mm) 85
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér
Forma Letisztúlt ipari formatervezés
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória) IP65
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri/kültéri
Felhasználás helye (elsődleges) Garázs/műhely
Felhasználás helye (másodlagos) Csarnok
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Mennyezeti
Speciális tulajdonságok
Alkalmazás Ipari alkalmazások, raktárak, logisztikai területek, kültéren és beltéri vizes helyiségekben egyaránt Otthoni alkalmazásokban pincékben, garázsokban, műhelyekben, gazdasági épületekben, kültéren és beltéri vizes helyiségekben egyaránt.
Rendelési információk
Termék tartalma Vészvilágító meghajtóval 3 óra
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: EGLO-901779
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 35,990Ft
  • Nettó ár: 28,339Ft

Címkék: LED lámpatest, 38 Watt, 149 cm, 230 Volt, IP65, természetes fehér