Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED lámpatest , állólámpa , 1 x E14 foglalat , 1 x E27 foglalat , fekete , ECO RANGE ,MONTANINI-E , 74045

LED lámpatest , állólámpa , 1 x E14 foglalat , 1 x E27 foglalat , fekete , ECO RANGE ,MONTANINI-E , 74045
EGLO ECO RANGE  állólámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO MONTANINI-E 74045 egy modern és praktikus állólámpa, amely kiválóan kombinálja a funkcionalitást és az esztétikát. A lámpa különleges tervezése két különböző méretű foglalattal rendelkezik: egy E14 és egy E27 foglalattal, amelyek lehetőséget adnak két különböző fényforrás használatára, így a fényerő és a hangulat könnyen személyre szabható. A fekete műanyag kivitel elegáns, minimalista megjelenést biztosít, amely bármilyen modern vagy ipari stílusú belső térhez illeszkedik.


Az ECO RANGE sorozat részeként a lámpatest energiatakarékos LED izzókkal kompatibilis, így fenntartható és gazdaságos megoldást kínál. A zsinórkapcsolóval egyszerűen kezelhető, így könnyen ki- és bekapcsolható.


Főbb tulajdonságok:

  • 1 x E14 és 1 x E27 foglalat: Az állólámpa egy kisebb, E14 foglalattal és egy nagyobb, E27 foglalattal rendelkezik. Ez lehetőséget biztosít különböző típusú és méretű izzók kombinálására, így a fényerő és a színhőmérséklet rugalmasan beállítható az igényeknek megfelelően. Az E14 foglalat jellemzően kisebb izzókhoz használható, míg az E27 nagyobb, erősebb fényforrásokhoz ideális.
  • Fekete műanyag test: Az állólámpa fekete műanyagból készült, amely tartós, könnyű és könnyen tisztítható. A minimalista kialakítás és a fekete szín elegánsan illeszkedik bármilyen enteriőrbe, különösen modern, loft vagy ipari stílusú otthonokba.
  • Zsinórkapcsoló: A lámpa zsinórkapcsolóval van ellátva, amely egyszerű és praktikus megoldás a lámpa gyors ki- és bekapcsolására. Ez különösen hasznos olyan helyiségekben, ahol az egyszerű kezelhetőség fontos, például nappaliban vagy hálószobában.
  • ECO RANGE: Az ECO RANGE sorozat részeként a lámpatest energiatakarékos LED izzókkal is használható, amelyek hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást biztosítanak. Ez környezetbarát és költséghatékony választássá teszi a MONTANINI-E lámpát.

Előnyök:

Rugalmas világítási lehetőségek: A két különböző méretű foglalat lehetővé teszi, hogy egyszerre kétféle fényforrást használj. Például az E27-es foglalatba egy erősebb izzót helyezhetsz, amely az egész helyiséget megvilágítja, míg az E14 foglalatban egy kisebb fényerejű izzó használható hangulatvilágításként.

Stílusos megjelenés: A fekete műanyagból készült állólámpa letisztult, modern dizájnjával könnyen illeszkedik a lakás különböző pontjaira. Ideális nappaliba, hálószobába, de akár dolgozószobába is.

Energiahatékonyság: A LED izzókkal való kompatibilitásnak köszönhetően a lámpa energiahatékony, környezetbarát megoldás. A LED izzók kevesebb energiát fogyasztanak, hosszabb élettartamúak, és csökkentik az üzemeltetési költségeket.

Egyszerű kezelés: A zsinórkapcsoló praktikus megoldás, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen kapcsolhasd ki- és be a lámpát. Ez különösen előnyös, ha az állólámpát olyan helyen használod, ahol gyorsan hozzá kell férned a kapcsolóhoz.


Alkalmazási területek:

Nappali: Tökéletes kiegészítője a nappalinak, ahol az erősebb fényforrások alkalmasak az olvasáshoz vagy a teljes helyiség megvilágításához, míg a kisebb izzó hangulatvilágítást biztosít az esti pihenéshez.

Hálószoba: Használható éjjeli lámpaként, amely lágyabb, melegebb fényt ad a hálószobában, és a zsinórkapcsolóval könnyen kikapcsolható lefekvés előtt.

Dolgozószoba: Ideális irodákban vagy dolgozószobákban, ahol a kétféle fényerő jól hasznosítható különböző tevékenységekhez, például munka közbeni erősebb világításhoz és pihenés közbeni gyengébb fényhez.


Általános információk
Foglalat típusa E27
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Méret
Átmérő (mm) 225
Hosszúság (mm) 1760
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete, fehér
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Állólámpa
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74045
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 11,990Ft
  • Nettó ár: 9,441Ft

Címkék: LED lámpatest, E27, E14, álló