Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED lámpatest , fali , kültéri , fehér , műanyag , 11.5W , természetes fehér , IP54 , ECO RANGE , BOSCHETTO-E , 74027

Új LED lámpatest , fali , kültéri , fehér , műanyag , 11.5W , természetes fehér , IP54 , ECO RANGE , BOSCHETTO-E , 74027
EGLO ECO RANGE kültéri oldalfali lámpa 11.5W


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO BOSCHETTO-E kültéri LED lámpatest az ECO RANGE termékcsalád része, amely a stílust és fenntarthatóságot egyesíti. Ez a fehér színű, műanyagból készült lámpatest egyszerű és letisztult megjelenésével ideális választás a modern otthonok kültéri világításához.


Főbb jellemzők:

Anyaga: Tartós fehér műanyag, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, biztosítva a hosszú élettartamot.

Teljesítmény: 11,5W-os LED fényforrással rendelkezik, amely alacsony energiafogyasztást és költséghatékonyságot biztosít.

Fény színe: Természetes fehér (4000K), amely kellemes, de megfelelően erős megvilágítást nyújt kültéren, ideális bejárati ajtók, teraszok és kertvilágítás céljára.

IP54 védelem: A magas szintű IP54 védettség por- és fröccsenő víz ellen is megóvja, így tökéletesen alkalmas kültéri használatra.

Fenntarthatóság: Az ECO Range termékek közé tartozik, amelyek a környezetbarát kialakítás mellett alacsony energiafelhasználást biztosítanak.

Az EGLO BOSCHETTO-E lámpatest kiváló választás azok számára, akik modern, energiatakarékos és tartós kültéri világítást keresnek. Letisztult dizájnja és természetes fehér fényével otthonod bármelyik kültéri területét hangulatosan és hatékonyan világítja meg.

Általános információk
Foglalat típusa E27
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Teljesítmény (W vagy W/méter) 11.5
Világítástechnikai adatok
Szín Természetes fehér
Színhőmérséklet (Kelvin) - megközelítő adat 4000
Fényáram (lumen vagy lm/m) 1300
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 113
Méret
Szélesség (mm) 105
Hosszúság (mm) 205
Magasság (mm) 44
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín fehér
Konstrukció és anyag műanyag
Környezetállóság (IP kategória) IP54
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Kültéri
Felhasználás helye (elsődleges) Kert/terasz
Felhasználás helye (másodlagos) Garázs/műhely
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Fali
Rendelési információk
Termék tartalma Az izzó nem tartozék
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74027
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 1,990Ft
  • Nettó ár: 1,567Ft

Címkék: LED lámpatest, fali, kültéri, természetes fehér, ECO RANGE, 11.5W