Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED lámpatest , fali , kültéri , fekete, horgonyzott acél , E27 , 1x40W , mozgásérzékelős , IP44 , ECO RANGE , RECISO-E , 74018

Új LED lámpatest , fali , kültéri , fekete, horgonyzott acél , E27 , 1x40W , mozgásérzékelős , IP44 , ECO RANGE , RECISO-E , 74018
EGLO ECO RANGE kültéri mozgásérzékelős oldalfali lámpa


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO RECISO-E kültéri LED lámpatest az ECO RANGE termékcsalád része, amely egyszerre kínál modern dizájnt és környezetbarát megoldásokat. Ez a fekete, horganyzott acélból készült lámpatest nemcsak időtálló és elegáns, hanem energiatakarékos is.


Főbb jellemzők:

Anyaga: Fekete, horganyzott acél, amely biztosítja a tartósságot és az időjárásállóságot.

Foglalat: E27, 1x40W teljesítménnyel, így szabadon választhatsz LED izzót a lámpatesthez, tovább csökkentve az energiafogyasztást.

Mozgásérzékelő: Beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, ami automatikusan felkapcsolja a világítást, ha mozgást érzékel, így tökéletes választás kültéri használatra.

Energiatakarékosság: Az ECO Range részeként kifejezetten a fenntarthatóság jegyében készült, csökkentve az energiafelhasználást és a fenntartási költségeket.

Ez a RECISO-E lámpatest ideális választás kültéri világításnak, legyen szó teraszról, bejáratról vagy udvarról. Modern megjelenése és mozgásérzékelős funkciója miatt kényelmes és költséghatékony világítást biztosít otthonod számára.

Általános információk
Foglalat típusa E27
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Terhelhetőség (max. W) 40
Méret
Átmérő (mm) 110
Hosszúság (mm) 235
Magasság (mm) 260
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete, króm
Konstrukció és anyag horganyzott acél , műanyag
Környezetállóság (IP kategória) IP44
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Kültéri
Felhasználás helye (elsődleges) Bicikli-kerékpár
Felhasználás helye (másodlagos) Garázs/műhely
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Fali
Rendelési információk
Termék tartalma Az izzó nem tartozék
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74018
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 9,990Ft
  • Nettó ár: 7,866Ft

Címkék: LED lámpatest, fali, kültéri, horgonyzott acél, E27, 1x40W, mozgásérzékelős, ECO RANGE