Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED lámpatest , 38W , 149 cm , természetes fehér , kompakt armatúra , por- és páravédett , sorkapcsos , IK10 , IP65 , EGLO , 901561

Új LED lámpatest , 38W , 149 cm , természetes fehér , kompakt armatúra , por- és páravédett , sorkapcsos , IK10 , IP65 , EGLO , 901561
IP65 por -és páravédett sorkapcsos (easy fix) kompakt IK10 EGLO LED lámpatest


Az EGLO 901561 LED lámpatest egy nagy teljesítményű, 38 wattos és 6700 lumen fényáramú, 149 cm hosszú, természetes fehér fényt kibocsátó kompakt armatúra. Kialakításának köszönhetően ideális választás ipari és kereskedelmi alkalmazásokhoz, ahol fontos a tartós és megbízható világítás, valamint a por- és páravédelem. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a lámpatest főbb tulajdonságait és előnyeit:


Főbb tulajdonságok:

Teljesítmény és fényáram: A 38 wattos teljesítmény mellett a lámpatest 6700 lumen fényáramot biztosít, amely kifejezetten nagy fényerejű megvilágítást nyújt. Ez ideális választássá teszi nagyobb területek, mint például raktárak, gyártócsarnokok vagy kültéri helyszínek megvilágítására.

Hosszúság: A lámpatest hossza 149 cm, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb területek egyenletes megvilágítását biztosítsa, minimális árnyékolás mellett.

Fény színhőmérséklete: A természetes fehér fény (4000K) kellemes és semleges színű megvilágítást biztosít, amely nem fárasztja a szemet, és optimális látási viszonyokat teremt különböző munkakörnyezetekben. Ez a színhőmérséklet ideális ipari, kereskedelmi és munkaterületekhez.

Por- és páravédelem (IP65): Az IP65 védettség azt jelenti, hogy a lámpatest teljesen védett a por behatolása ellen, és ellenáll a vízsugárnak is. Így kiválóan használható kültéren, párás környezetekben, illetve olyan ipari területeken, ahol a víz és por potenciálisan károsíthatná a lámpatestet.

Ütésálló kialakítás (IK10): Az IK10 ütésállósági besorolás a lámpatest magas szintű mechanikai ellenállását jelzi, így az védett a külső fizikai behatások, például ütések ellen. Ez különösen előnyös olyan helyeken, ahol nagyobb az esélye a fizikai sérüléseknek, mint például nyilvános területeken vagy ipari létesítményekben.

Sorkapcsos csatlakozás: A lámpatest sorkapcsos kialakítása megkönnyíti a gyors és biztonságos elektromos csatlakoztatást. Ez egyszerűsíti a telepítést, különösebb szaktudás nélkül is könnyen beépíthető.


Előnyök:

Energiahatékonyság: A LED technológia alacsony energiafogyasztást biztosít, miközben nagy fényerőt nyújt. Ez jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket és hozzájárul a fenntarthatóbb energiafelhasználáshoz.

Hosszú élettartam: A LED lámpatestek rendkívül hosszú élettartamúak, ami csökkenti a karbantartási és csereigényeket. Ez különösen fontos olyan helyeken, ahol a hozzáférés nehézségekbe ütközhet, például magas mennyezetű ipari csarnokokban.

Tartósság és megbízhatóság: Az IP65 és IK10 védelem garantálja, hogy a lámpatest megbízhatóan működik nehéz körülmények között is, például poros vagy párás környezetekben, illetve olyan helyeken, ahol fokozott a fizikai behatás esélye.

Nagy fényerő: A 6700 lumen fényáram elegendő ahhoz, hogy nagyobb területeket is hatékonyan megvilágítson, így ideális választás nagyobb terek, például gyárak, raktárak vagy parkolók számára.


Alkalmazási területek:

- Ipari létesítmények (gyártócsarnokok, üzemek)

- Raktárak, logisztikai központok

- Kültéri tárolók, parkolók

- Garázsok, műhelyek, alagsori terek

- Nyilvános helyek, ahol fontos a vandálbiztos kialakítás

- Párás vagy nedves környezetek, például fürdők, mosókonyhák

Általános információk
Jótállás időtartama (év) 3 év
Várható élettartam (óra) 20000
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Működési feszültség tartomány (V) 230
Frekvencia (Hz) 50
Teljesítmény (W vagy W/méter) 38
Világítástechnikai adatok
Beépített LED típus SMD
Szín Természetes fehér
Színhőmérséklet (Kelvin) - megközelítő adat 4000
Fényáram (lumen vagy lm/m) 6700
Sugárzási szög (°) 120
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 176
Színvisszaadás (CRI) >80
Méret
Szélesség (mm) 67
Hosszúság (mm) 1490
Magasság (mm) 72
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér
Forma Letisztúlt ipari formatervezés
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória) IP65
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri/kültéri
Felhasználás helye (elsődleges) Garázs/műhely
Felhasználás helye (másodlagos) Csarnok
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Mennyezeti
Speciális tulajdonságok
Alkalmazás Ipari alkalmazások, raktárak, logisztikai területek, kültéren és beltéri vizes helyiségekben egyaránt Otthoni alkalmazásokban pincékben, garázsokban, műhelyekben, gazdasági épületekben, kültéren és beltéri vizes helyiségekben egyaránt.
Kivitel Sorkapcsos, szerszám nélküli szerelés
Egyéb IK10
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: EGLO-901561
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 16,990Ft
  • Nettó ár: 13,378Ft

Címkék: LED lámpatest, 38 Watt, 149 cm, IP65, természetes fehér, sorkapcsos, IK10