Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED lámpatest , mennyezeti , spot , 3 x GU10 foglalat , fekete , króm , ECO RANGE , RECISO-E , 74008

LED lámpatest , mennyezeti , spot , 3 x GU10 foglalat , fekete , króm , ECO RANGE , RECISO-E , 74008
EGLO ECO RANGE GU10 foglalatú mennyezeti lámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO RECISO-E 74008 egy modern és elegáns mennyezeti spotlámpa, amely ideális választás célzott világítás kialakítására otthonod különböző területein. Ez a lámpatest 3 darab GU10 foglalattal rendelkezik, így két LED izzót is elhelyezhetsz benne, amelyekkel rugalmasan szabályozhatod a megvilágítás irányát és intenzitását. A fekete műanyag test és a króm díszítés letisztult, modern megjelenést biztosít, ami stílusos kiegészítője lehet bármely modern vagy minimalista enteriőrnek.


Az ECO RANGE termékcsalád részeként a RECISO-E lámpatest energiatakarékos megoldást kínál, amely hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást biztosít, környezetbarát és gazdaságos választásként.


Főbb tulajdonságok:

  • 3 x GU10 foglalat: A lámpatest két különálló GU10 foglalattal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik két izzó elhelyezését. Ezáltal nagyobb fényerőt biztosít, és lehetővé teszi a fény különböző irányokba történő eloszlatását. A GU10 LED izzók különböző fényerővel és színhőmérséklettel is elérhetők, így testreszabható megvilágítást biztosítanak.
  • Fekete és króm színkombináció: A lámpatest fekete műanyag testtel rendelkezik, amelyet elegáns króm díszítés egészít ki. Ez a kombináció kifinomult megjelenést nyújt, amely különösen jól illeszkedik a modern, minimalista vagy ipari stílusú belső terekhez. A fekete és króm hatás elegánssá és időtállóvá teszi a lámpát.
  • ECO RANGE: Az ECO RANGE sorozat részeként a lámpa energiahatékony megoldást kínál, különösen akkor, ha LED izzókat használsz. A LED izzók hosszú élettartamúak, és jelentősen kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzók, ami hosszú távon költségmegtakarítást jelent.
  • Műanyag test: A lámpatest tartós, műanyagból készült, ami könnyű és egyszerűen felszerelhető. A műanyag test biztosítja, hogy a lámpa strapabíró és hosszú élettartamú legyen, miközben megőrzi modern megjelenését.


Előnyök:

Célzott világítás: A három GU10 foglalat és a spotlámpa kialakítása lehetővé teszi, hogy a fényt pontosan arra az irányra összpontosítsd, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ez ideális például műalkotások, dekorációk vagy olvasósarkok megvilágítására, illetve munkaterületek célzott fényellátására.

Energiahatékonyság: A GU10 LED izzók rendkívül alacsony energiafogyasztás mellett is kiváló fényerőt biztosítanak, ami nemcsak környezetbarát megoldás, hanem hosszú távon is költséghatékony.

Stílusos dizájn: A fekete és króm kombináció letisztult, minimalista esztétikát teremt, amely szinte bármilyen belső térbe illeszkedik. A lámpa időtálló megjelenése biztosítja, hogy sokáig modern hatást nyújtson.

Rugalmasság az izzóválasztásban: A GU10 foglalat lehetővé teszi a különböző fényerejű és színhőmérsékletű LED izzók használatát. A meleg fehér fények otthonos, barátságos hangulatot teremtenek, míg a hideg fehér fények élesebb, koncentráltabb megvilágítást biztosítanak munkaterületeken vagy kiemelt tárgyak megvilágításánál.


Alkalmazási területek:

Nappali: A lámpa ideális nappalik megvilágításához, ahol célzott fényt biztosíthatsz például olvasósarokban, dekorációs elemek vagy bútorok kiemelésére.

Hálószoba: Tökéletes éjjeli lámpaként, hiszen a spot kialakításának köszönhetően az ágy mellé szerelve kiváló olvasófényként is funkcionálhat.

Konyhák és étkezők: A mennyezeti spotlámpák kiválóak konyhai munkaterületek megvilágítására, vagy célzott fényforrásként étkezőasztalok fölött.

Irodák és dolgozószobák: Az irányítható fény különösen hasznos lehet munkaterületeken, ahol pontos, koncentrált világításra van szükség.

Általános információk
Foglalat típusa GU10
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Méret
Átmérő (mm) 140
Magasság (mm) 85
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete, króm
Forma Spot
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Mennyezeti
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74008
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 7,990Ft
  • Nettó ár: 6,291Ft

Címkék: LED lámpatest, mennyezeti, spot, GU10