Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED panel , süllyesztett , 10.5W , kerek , fehér , 16.6 cm , meleg fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , IDUN-E , 74104

Új LED panel , süllyesztett , 10.5W , kerek , fehér , 16.6 cm , meleg fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , IDUN-E , 74104
EGLO ECO RANGE 10.5W meleg fehér süllyesztett mennyezeti lámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO ECO RANGE IDUN-E 74104 egy süllyesztett mennyezeti LED panel, amely modern és energiatakarékos megoldást kínál különböző belső terek világításához. Ez a típus különösen alkalmas olyan helyiségekben, ahol fontos a diszkrét megjelenés, de mégis erőteljes, egyenletes fényeloszlásra van szükség.


Főbb jellemzők:

  • Teljesítmény és fényerő: A lámpatest 10.5 wattos teljesítményű, ami alacsony energiafogyasztást biztosít, ugyanakkor 1100 lumen fényáramot nyújt. Ez a fényerő elegendő közepes méretű helyiségek világításához, mint például nappalik, konyhák, fürdőszobák vagy dolgozószobák. Az energiatakarékos LED technológiának köszönhetően hosszú élettartamú, és csökkenti a villanyszámlát.
  • Meleg fehér fény: A panel meleg fehér fényt bocsát ki, amely 2700-3000K színhőmérsékletű. Ez a színárnyalat nyugodt, otthonos hangulatot teremt, így ideális választás nappalikba, hálószobákba vagy más olyan terekbe, ahol pihentető atmoszférát szeretnénk teremteni.
  • Kompakt méret: A panel átmérője 16.6 cm, ami megfelelő méret kisebb helyiségek vagy nagyobb terek kiegészítő világítására. A kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy több panelt is elhelyezzünk egy helyiségben, így egyenletes fényeloszlást érhetünk el.
  • Esztétikus és funkcionális dizájn: A lámpatest fehér műanyag burkolattal rendelkezik, amely könnyű és tartós. A letisztult, kerek forma modern megjelenést biztosít, és szinte bármilyen belső térbe illeszkedik. A süllyesztett kialakítás révén a mennyezetbe simulva, diszkréten látja el a világítási feladatokat anélkül, hogy elterelné a figyelmet a helyiség többi részletéről.
  • Süllyesztett kialakítás: Az IDUN-E 74104 panel süllyesztett mennyezeti lámpa, így ideálisan alkalmazható modern építészeti megoldásokhoz, ahol fontos a mennyezeti elemek esztétikus elrejtése. A süllyesztett elhelyezés miatt a lámpatest nem foglal plusz helyet, és elegánsan simul bele a környezetébe.


Felhasználási területek:

A meleg fehér fény kiválóan alkalmas otthoni környezetekben, ahol kellemes és kényelmes hangulatot kívánunk teremteni. Emellett irodákban, közösségi helyiségekben és üzletekben is használható, ahol fontos az alacsony energiafogyasztás, de szükséges a barátságos megvilágítás.


Előnyök:

Alacsony energiafogyasztás, amely hosszú távon pénzt takarít meg

Meleg fehér fény, amely otthonos és pihentető légkört biztosít

Diszkrét, süllyesztett kialakítás, amely modern és letisztult megjelenést biztosít

Tartós műanyag anyag, amely könnyen tisztán tartható és ellenálló

Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Teljesítmény (W vagy W/méter) 10.5
Világítástechnikai adatok
Szín Meleg fehér
Színhőmérséklet (Kelvin) - megközelítő adat 3000
Fényáram (lumen vagy lm/m) 1100
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 105
Méret
Átmérő (mm) 166
Magasság (mm) 31
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér
Forma Kerek
Konstrukció és anyag műanyag
Működési hőmérséklet tartomány (C°) -20…+40 °C
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Süllyesztett
Lámpatípus Fali, Mennyezeti
Stílus Modern
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74104
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 3,490Ft
  • Nettó ár: 2,748Ft

Címkék: LED lámpa, mennyezeti, EGLO, ECO RANGE, IDUN-E, 10.5W, meleg fehér