Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED panel , süllyesztett , 10.5W , kerek , fehér , 16.6 cm , természetes fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , IDUN-E , 74111

Új LED panel , süllyesztett , 10.5W , kerek , fehér , 16.6 cm , természetes fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , IDUN-E , 74111
EGLO ECO RANGE 10.5W természetes fehér süllyesztett mennyezeti lámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO ECO RANGE IDUN-E 74111 egy modern, energiatakarékos süllyesztett mennyezeti LED panel, amely ideális megoldás különböző beltéri helyiségek világítására. Ez a LED lámpatest kifejezetten olyan terekbe ajánlott, ahol egyenletes, erőteljes fényeloszlásra van szükség, miközben a diszkrét és esztétikus megjelenés is fontos.


Főbb jellemzők:

  • Teljesítmény és fényerő: A lámpatest 10.5 wattos teljesítményű, és 1200 lumen fényáramot biztosít, ami erőteljes és egyenletes megvilágítást nyújt. Az alacsony fogyasztás mellett kiemelkedő hatékonyságot kínál, ezért kiváló választás azok számára, akik energiaköltségeiket szeretnék csökkenteni anélkül, hogy a fényminőségen spórolnának.
  • Természetes fehér fény: Ez a LED panel természetes fehér fényt biztosít, amely 4000K körüli színhőmérséklettel rendelkezik. A természetes fehér fény ideális a munkaterületek, irodák, konyhák, fürdőszobák vagy közösségi helyiségek megvilágítására, mivel tiszta, világos és energizáló atmoszférát teremt.
  • Kompakt méret és diszkrét dizájn: A panel átmérője 16.6 cm, ami megfelelő méretet biztosít kisebb és közepes helyiségek világítására is. A kerek, fehér műanyag burkolat modern és letisztult megjelenést nyújt, könnyen illeszkedik a mennyezetbe, és diszkrét módon látja el a világítási feladatokat.
  • Süllyesztett kialakítás: A süllyesztett mennyezeti kialakítás azt jelenti, hogy a lámpatest a mennyezetbe építve szinte észrevétlen marad, így különösen alkalmas olyan modern terekben, ahol a világításnak funkcionálisnak kell lennie, de vizuálisan nem dominálhat.
  • Anyag és tartósság: A lámpatest tartós műanyag burkolattal rendelkezik, amely könnyű, mégis ellenálló. Ez az anyag garantálja a hosszú élettartamot, és könnyen tisztítható, ami különösen fontos a mennyezeti lámpatestek esetében.


Felhasználási területek:

Az IDUN-E 74111 LED panel alkalmas irodákba, konyhákba, fürdőszobákba, nappalikba vagy közösségi terekbe, ahol természetes és energiatakarékos világításra van szükség. A természetes fehér fény ideális a munkavégzéshez, olvasáshoz, főzéshez, illetve általános megvilágításhoz, mivel segíti a koncentrációt és kellemes látási körülményeket biztosít.


Előnyök:

Energiatakarékos működés a LED technológiának köszönhetően

Természetes fehér fény, amely tiszta és világos környezetet teremt

Kompakt és esztétikus dizájn, amely szinte észrevétlen marad

Tartós és könnyen tisztítható műanyag borítás

Egyszerű telepítés süllyesztett kialakítás révén

Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Teljesítmény (W vagy W/méter) 10.5
Világítástechnikai adatok
Szín Természetes fehér
Színhőmérséklet (Kelvin) - megközelítő adat 4000
Fényáram (lumen vagy lm/m) 1200
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 114
Méret
Átmérő (mm) 166
Magasság (mm) 31
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér
Forma Kerek
Konstrukció és anyag műanyag
Működési hőmérséklet tartomány (C°) -20…+40 °C
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Süllyesztett
Lámpatípus Fali, Mennyezeti
Stílus Modern
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74111
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 3,490Ft
  • Nettó ár: 2,748Ft

Címkék: LED lámpa, mennyezeti, EGLO, ECO RANGE, IDUN-E, 10.5W, természetes fehér