Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED panel , süllyesztett , 3.8W , kerek , fekete , 8.6 cm , természetes fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , IDUN-E , 74159

Új LED panel , süllyesztett , 3.8W , kerek , fekete , 8.6 cm , természetes fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , IDUN-E , 74159
EGLO ECO RANGE 3.8W természetes fehér süllyesztett mennyezeti lámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO ECO RANGE IDUN-E 74108 egy süllyesztett mennyezeti LED panel, amely modern dizájnnal és energiatakarékos technológiával kínál praktikus világítást a különböző beltéri helyiségekben. A LED panel célja, hogy egyszerre legyen visszafogott megjelenésű és hatékony, ideális választásként szolgálva azok számára, akik egy diszkrét, de funkcionális megoldást keresnek.


Főbb jellemzők:

  • Teljesítmény és fényerő: A 3.8 wattos LED panel alacsony energiafogyasztással működik, mégis 450 lumen fényárammal rendelkezik, ami megfelelő megvilágítást nyújt kisebb helyiségekben, mint például folyosók, fürdőszobák, kisebb irodák vagy szekrények belső tere.
  • Természetes fehér fény: A lámpa természetes fehér fényt bocsát ki, melynek színhőmérséklete 4000-4500K körüli. Ez a semleges, természetes megvilágítás ideális olyan helyiségekbe, ahol fontos a tiszta, jól látható fény, például munkaterületek, konyhák vagy irodák.
  • Kompakt méret: Az IDUN-E 74108 panel átmérője mindössze 8.6 cm, így rendkívül kompakt és diszkrét megoldást kínál, ami különösen jól jöhet kisebb helyeken, ahol a nagyobb világítótestek túlzottan feltűnőek lennének. A kis mérete ellenére mégis hatékony világítást biztosít.
  • Anyag és megjelenés: A lámpa fekete műanyag háza könnyű, de tartós, amely modern és letisztult megjelenést ad a lámpatestnek. A fekete szín könnyen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, minimalista dizájnjával pedig tökéletesen harmonizál a modern lakberendezési stílusokkal.
  • Süllyesztett kialakítás: A panel süllyesztett kivitelű, így közvetlenül a mennyezetbe építhető, aminek köszönhetően elegánsan simul a felületbe. Ez nemcsak esztétikai szempontból előnyös, hanem olyan helyeken is ideális, ahol korlátozott a hely vagy minimalista megjelenés szükséges.


Felhasználási területek: A természetes fehér fény kiválóan alkalmas olyan terekbe, ahol fontos a pontos látás és a tiszta megvilágítás, mint például konyhák, irodai helyiségek, fürdőszobák vagy előszobák. A kompakt méretnek köszönhetően alkalmas kisebb helyiségek vagy specifikus világítási feladatok ellátására is, például szekrények belső megvilágítására.


Előnyök:

Energiatakarékos működés, ami alacsony energiafogyasztást biztosít

Diszkrét megjelenés, ami könnyen illeszkedik bármilyen modern enteriőrbe

Természetes fehér fény, ami ideális munkaterületek és közlekedő terek megvilágításához

Kompakt kialakítás, amely helytakarékos megoldást kínál


Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Teljesítmény (W vagy W/méter) 3.8
Világítástechnikai adatok
Szín Természetes fehér
Színhőmérséklet (Kelvin) - megközelítő adat 4000
Fényáram (lumen vagy lm/m) 450
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 118
Méret
Átmérő (mm) 86
Magasság (mm) 31
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete
Forma Kerek
Konstrukció és anyag műanyag
Működési hőmérséklet tartomány (C°) -20…+40 °C
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Süllyesztett
Lámpatípus Fali, Mennyezeti
Stílus Modern
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74159
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 1,890Ft
  • Nettó ár: 1,488Ft

Címkék: LED lámpa, mennyezeti, EGLO, ECO RANGE, IDUN-E, 3.8W, természetes fehér