Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED panel , süllyesztett , 6W , kerek , fehér , 11.7 cm , természetes fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , IDUN-E , 74109

Új LED panel , süllyesztett , 6W , kerek , fehér , 11.7 cm , természetes fehér , műanyag , EGLO , ECO RANGE , IDUN-E , 74109
EGLO ECO RANGE 6W természetes fehér süllyesztett mennyezeti lámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO ECO RANGE IDUN-E 74109 egy süllyesztett mennyezeti LED panel, amely modern megjelenésével és energiatakarékos működésével ideális választás a különböző belső terek megvilágítására. Az ilyen típusú LED panelek tökéletesen illeszkednek az otthoni, irodai vagy kereskedelmi környezetbe, ahol szükség van diszkrét, de hatékony világításra.


Főbb jellemzők:

  • Teljesítmény és fényerő: A lámpatest 6 wattos teljesítményű, ami alacsony energiafogyasztást biztosít, ugyanakkor **680 lumen** fényáramot generál. Ez a teljesítmény elegendő ahhoz, hogy közepes méretű helyiségeket megfelelően megvilágítson, például előszobákat, kisebb irodákat, fürdőszobákat vagy dolgozószobákat.
  • Természetes fehér fény: A LED panel természetes fehér fényt bocsát ki, amelynek színhőmérséklete 4000-4500K. Ez a fény köztes megoldás a hideg és meleg fehér között, amely tiszta, világos, de nem túl erős, így tökéletes választás olyan terekbe, ahol a természetes megvilágítás a cél, például irodákba, konyhákba vagy közlekedő terekbe.
  • Kompakt méret: Az IDUN-E 74109 átmérője 11.7 cm, amely lehetővé teszi, hogy kisebb mennyezeti területekre is könnyedén beépíthető legyen. A kompakt méretnek köszönhetően ideális megoldást kínál olyan helyiségekben, ahol nincs szükség nagy méretű világítótestekre, de fontos a hatékony fényeloszlás.
  • Anyag és dizájn: A lámpatest fehér műanyag házzal rendelkezik, amely könnyű, mégis tartós anyag. A letisztult, modern megjelenésének köszönhetően szinte bármilyen belső térhez illeszkedik. A fehér szín diszkrét, így nem vonja el a figyelmet a helyiség más elemeiről, viszont biztosítja a megfelelő világítást.
  • Süllyesztett kialakítás: A LED panel süllyesztett kialakítása miatt a mennyezetbe építhető, ami esztétikai szempontból is vonzó. Ez a diszkrét elhelyezés különösen előnyös modern otthonokban és irodákban, ahol fontos, hogy a világítótestek ne legyenek túl feltűnőek, mégis elegendő fényt biztosítsanak.

Felhasználási területek:

A természetes fehér fény ideális munkaterületek, közlekedők, folyosók, irodák és konyhák megvilágítására. A kis méretének köszönhetően kisebb helyeken is tökéletesen elhelyezhető, akár több darab is használható egy tér egyenletes megvilágítására.


Előnyök:

Alacsony energiafogyasztás, amely csökkenti a villanyszámlát

Természetes fehér fény, amely tiszta, de nem túl erős megvilágítást biztosít

Kompakt, süllyesztett kialakítás, amely esztétikus megjelenést kölcsönöz a helyiségnek

Tartós és könnyű műanyag ház, amely biztosítja a hosszú élettartamot


Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Teljesítmény (W vagy W/méter) 6
Világítástechnikai adatok
Szín Természetes fehér
Színhőmérséklet (Kelvin) - megközelítő adat 4000
Fényáram (lumen vagy lm/m) 680
Fény hasznosítás (lumen/Watt) 113
Méret
Átmérő (mm) 117
Magasság (mm) 31
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér
Forma Kerek
Konstrukció és anyag műanyag
Működési hőmérséklet tartomány (C°) -20…+40 °C
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Süllyesztett
Lámpatípus Fali, Mennyezeti
Stílus Modern
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74109
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 2,690Ft
  • Nettó ár: 2,118Ft

Címkék: LED lámpa, mennyezeti, EGLO, ECO RANGE, IDUN-E, 6W, természetes fehér