Barion Pixel
Tisztelt Vásárlóink! Készleten lévő termékeink részben üzletünkben, részben központi raktárunkból elérhetőek. Személyes átvétel előtt kérjük érdeklődjenek pontos készletünkről. Köszönjük.

LED szalag szett , 3 méter , RGB , 8.5W , (tápegység+vezérlő+távirányító) , ECO RANGE , LED STRIPE-E , 74047

LED szalag szett , 3 méter , RGB , 8.5W , (tápegység+vezérlő+távirányító) , ECO RANGE , LED STRIPE-E , 74047
3 méteres RGB LED szalag szett - Plug&Play működésre kész


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO LED STRIPE-E 74047 egy komplett RGB LED szalag szett, amely 3 méter hosszú, és számos színvariációval, valamint vezérlési lehetőséggel rendelkezik, hogy az otthonodban könnyedén testre szabd a világítást. A készlet tartalmaz egy tápegységet, vezérlőt és távirányítót, így Plug&Play megoldásként azonnal használatba veheted, különösebb szerelés nélkül. Ez az ECO RANGE termékcsalád tagjaként energiahatékony választás, amely minimális fogyasztás mellett látványos fényhatásokat nyújt.


Főbb tulajdonságok:

  • 3 méter hosszú RGB LED szalag: A szett része egy 3 méteres, flexibilis LED szalag, amelyet könnyedén elhelyezhetsz különböző felületeken, például bútorok mögött, polcokon vagy mennyezeti szegélyeken. Az RGB technológia lehetővé teszi, hogy különböző színeket és fényeffekteket állíts be, így dinamikusan változtathatod a hangulatot a szobában.
  • 8.5 W teljesítmény: A LED szalag alacsony fogyasztása mellett is képes elegendő fényt biztosítani, hogy különböző helyiségek dekoratív világítását szolgálja. Az energiahatékony működés része az **ECO RANGE** filozófiának, amely a fenntartható megoldásokat helyezi előtérbe.
  • Tápegység, vezérlő és távirányító: A csomag tartalmazza a szükséges tápegységet, amellyel könnyedén csatlakoztathatod a szalagot a hálózati áramforráshoz, valamint egy vezérlőt és távirányítót, amellyel szabályozhatod a fényerőt, a színeket, és különböző effekteket állíthatsz be. A **távirányító** segítségével kényelmesen változtathatod a világítást, anélkül, hogy közvetlenül hozzá kellene férned a vezérlőhöz.
  • Plug&Play rendszer: Az egyszerű telepítés érdekében a szett Plug&Play technológiával rendelkezik, amely azt jelenti, hogy nem szükséges bonyolult szerelési folyamat, csak csatlakoztatni kell a tápegységet, és már használható is a LED szalag. Ideális választás azok számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének dekoratív világítást kialakítani otthonukban.


Előnyök:

Változatos színvilág: Az RGB technológiának köszönhetően több ezer színárnyalat és fénykombináció közül választhatsz. A különböző színek és effektek segítenek megváltoztatni a helyiség hangulatát, legyen szó pihentető, romantikus vagy bulis atmoszféráról.

Egyszerű telepítés: A Plug&Play rendszerrel rendkívül könnyű a LED szalag használata, még azok számára is, akik nem jártasak a világítástechnikai szerelésekben. A csomag mindent tartalmaz, amire szükséged van az azonnali üzembe helyezéshez.

Távirányítós vezérlés: A távirányítóval egyszerűen szabályozhatod a világítást, legyen szó fényerő állításáról, színváltásról vagy különféle fényeffektek beállításáról. Ez kényelmes megoldást nyújt, hiszen nem kell felállnod ahhoz, hogy módosítsd a beállításokat.

Dekoratív világítás: A LED szalag kiváló megoldás olyan helyeken, ahol dekoratív, indirekt világításra van szükség. Kiválóan alkalmas bútorok mögötti világításra, polcok megvilágítására vagy mennyezeti szegélyek fényhatásainak kialakítására.

Energiahatékony működés: Az alacsony energiafogyasztás mellett a LED szalag hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon költséghatékony megoldást nyújt. Az ECO RANGE részeként a termék fenntarthatóságot és alacsony üzemeltetési költségeket biztosít.


Alkalmazási területek:

  • Nappali: Hangulatos háttérvilágítást hozhatsz létre a kanapé mögött vagy a szórakoztató elektronikai eszközök körül. Az RGB szalag lehetővé teszi, hogy különböző színekkel és fényhatásokkal játszadozz, ami különleges atmoszférát teremt a nappaliban.
  • Hálószoba: Az ágy mögötti vagy alatti dekorációs világítás segítségével a hálószobádban relaxáló, nyugtató légkört alakíthatsz ki. A különböző színek változtatásával pihentető, romantikus hangulatot érhetsz el.
  • Konyha és étkező: Konyhai munkalapok megvilágítására, illetve étkezők hangulatos megvilágítására is tökéletes. A LED szalag segítségével egyedi és kellemes világítási hatásokat hozhatsz létre, amelyek növelik az étkező esztétikai értékét.
  • Partik és események: Kiváló választás partik vagy események alkalmával, ahol különleges fényeffektekkel színesítheted a hangulatot. Az RGB LED szalag dinamikus megvilágítást nyújt, amely könnyen alkalmazkodik a bulis atmoszférához.

Általános információk
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Teljesítmény (W vagy W/méter) 8.5
Világítástechnikai adatok
Szín RGB
Méret
Hosszúság (mm) 3000
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér
Forma Szalag
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória) IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Állólámpa
Speciális tulajdonságok
Dimmelhetőség (fényerő szabályozhatóság) Igen
Szín állíthatóság (RGB) Igen
Távvezérelhető Igen
Távvezérlés típusa, távolsága Tartozék távirányítóval
Rendelési információk
Termék tartalma 3 m RGB LED szalag, távirányító, tápegység, vezérlő
  • Gyártó: EGLO
  • Cikkszám: eglo-74047
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 4,990Ft
  • Nettó ár: 3,929Ft

Címkék: LED szalag, RGB, szett